Snart så måste alla boende sortera sitt matavfall och detta ställer nya krav på fastigheters soprum. Klarar er fastighet av de nya kraven eller behöver ni bygga om eller bygga nytt? Vi på DPM hjälper er att hitta den bästa lösningen som fungerar för just er fastighet.

Bilderna visar en förening som har byggt ett helt nytt soprum för att kunna möta de nya kraven och det blev en rejäl uppfräschning.

I Stockholms kommun gäller de nya kraven från den 1 januari 2023, men datumet varierar mellan olika kommuner, så kontrollera vad som gäller i er kommun.

DWOQ Project Management hjälper till med hela processen, från utredning och upphandling till projektledningen av hela projektet. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med sina renoveringsprojekt. I samband med detta hanterar vi även alla kontakter med boende och entreprenörer.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med ert nästa renoveringsprojekt >>