Underhåll av garage och innergårdar är ofta ganska dyra åtgärder som krävs när betongkonstruktionerna och tätskikten är skadade. Därför är det inte så roligt för bostadsrättsföreningen när man drabbas av det. Men, som med allt annat så har även detta en roligare sida. Ett garage som renoveras kan göras fräschare och ljusare med ökad trygghetskänsla. Att måla garaget i trevliga kulörer och montera modern LED-belysning blir pricken över i för renoveringen.

Renovering av gårdsbjälklag på innergårdar ger möjlighet att ge gården ett lyft. Eftersom hela ovansidan måste göras om så kan det vara lämpligt att tidigt anlita en arkitekt som kan hjälpa till med att utforma gården till en trevlig oas för de boende. En fin gårdsmiljö ökar ju också trivselkänslan.

Bilderna visar det synliga resultatet från två olika projekt som i grunden handlade om betongskador i ett garage och renovering av tätskikt på ett gårdsbjälklag.

Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med renoveringsprojekt.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med ert nästa renoveringsprojekt >>